Στις 17 Μαιου συμμετεχω στο "Bizarre Playground: στο Seven Sins Club!!!

BIZZARE PLAYGROUND

Saturday 17 May

Seven Sins Club

Wasteland, Europerve, Fetish Evolution, Rubbercult.... ισως εδω στην Ελλαδα στους περισσότερους αυτες οι λεξεις να μην λενε απολυτως τιποτα.... για τους “μυημένους” ομως αυτα τα μεγαλα fetish Ευρωπαϊκά events αποτελουν σημεια αναφορας της διεθνους fetish σκηνής....εκεί οπου η παραδοξότητα και η “διεστραμμένη” ακροτητα και ηδονή κυριαρχουν!
Μια γευση του τι συμβαινει “εξω” θα προφερουν το Σαββατο 17 Μαϊου με δυο shows η Lady Afrodyte και η Monika Doll.... δύο shows στα οποία η σκηνή του 7 Sins Club θα μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε bizarre playground!

Στο show της, η επι χρονια πολυ γνωστή στην Ελληνική fetish/BDSM σκηνή Lady Afrodyte, με σημαντική εμπειρια και παορυσια σε μεγαλα fetish events στην Ευρωπη (Dominatrix Party, Unleashed) θα παρουσιασει επι σκηνής ένα fetish domination show, με επικεντρο το femdom αλλά και τον rubber φετιχισμό, με τον γνωστο αισθησιασμό της επι σκηνής! Υποταγή στην Γυναικεία Κυριαρχία και rubber fetish σε εναν εκρηκτικό συνδυασμο!

Η Monika Doll, η rubber doll, το παραδοξο “ον” ολοκληρωτικά κλεισμένο μεσα στο αστραφτερό latex, θα υποβάλλει επι σκηνης το rubber toy της στον παραξενο σκοτεινό κοσμο της, αυτον των rubber ηδονων, πέρα απο τα καθιερωμένα και τα συνηθισμένα. ....ένα σπανιο και μοναδικό θέαμα για τα Ελληνικά δεδομένα, μια γευση απο μεγαλα fetish events της Δυτ. Ευρώπης.

Στα deck οι resident Djs του 7 Sins George P, Antonis S. και Malice F. με τα γνωστές αγαπημένες στο κοινό επιλογές του απο EBM, Industrial, Darkwave, Gothic

Price: 5 euro
Doors open: 00.00
Age Limit : 18+

Seven Sins Club & Live Stage
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
info@sevensinsclub.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο